Venicold Gel pareri, forum, pret, catena, farmacii, ingrediente, farmacie, comanda

Venicold Gel pareri, forum, pret, catena, farmacii, ingrediente, farmacie, comanda

September 12, 2023 0 By Dr Inocențiu Niculescu-Tănase

Boala venoasă este un termen general pentru o gamă largă de boli care afectează sistemul venos din organism.

Sistemul venos este rețeaua de vene responsabilă de transportul sângelui înapoi la inimă.

Bolile venoase afectează multe părți ale corpului uman.

Cu toate acestea, ele afectează cel mai frecvent picioarele.

Cele mai frecvente boli ale venelor includ:

Apar de obicei la nivelul picioarelor. Durerea, senzația de greutate la nivelul picioarelor, umflarea și modificările la nivelul pielii pot fi cauzate de venele varicoase.

Tromboza apare atunci când se formează cheaguri de sânge în vene. Cheagurile pot fi periculoase dacă se desprind de la locul de formare, provocând embolie pulmonară și accident vascular cerebral.

Obstrucția venelor profunde (DVO): Venele profunde se pot îngusta sau bloca, provocând umflături, dureri, tromboză etc.

Ulcere la nivelul picioarelor: Tulburările venoase pot duce la ulcere ale pielii. Acestea apar cel mai frecvent în jurul gleznelor. Acestea sunt răni care se vindecă greu și pot fi dureroase.

Flebita (inflamația venelor) poate provoca umflături și dureri.

Tratamentul bolii venelor include modificări ale stilului de viață, cum ar fi activitatea fizică și evitarea statului în picioare și în poziție șezândă prelungită. De asemenea, poate include tratament medicamentos, intervenție chirurgicală sau ciorapi de compresie speciali.

Consultați-vă medicul dacă prezentați simptome sau aveți preocupări legate de sistemul venos sau de picioare.

Aceste vene alungite și adesea curbate apar în principal în partea inferioară a picioarelor.

Acesta este rezultatul unor pereți venoși slabi și al unor supape disfuncționale care reglează fluxul de sânge către inimă. Sângele se acumulează în vene, ceea ce face ca acestea să devină mai late și mai curbate. Cea mai frecventă problemă venoasă este reprezentată de venele varicoase.

Simptomele venelor varicoase includ:

 • Venele sunt vizibile și adesea de culoare mov sau albastră
 • Durere sau o senzație de greutate în picioare
 • Umflarea picioarelor este frecventă, mai ales la sfârșitul zilei
 • Venele varicoase pot provoca mâncărimi sau arsuri
 • În cazurile avansate, decolorarea și ulcerarea pielii din jurul venelor varicoase
 • Prezența venelor varicoase poate cauza probleme de sănătate mai grave, inclusiv tromboză venoasă sau ulcere la nivelul picioarelor

Venele varicoase pot fi tratate prin modificări ale stilului de viață, cum ar fi evitarea statului în picioare și în poziție șezândă prelungită, purtarea de ciorapi de compresie și chiar prin tratament medicamentos sau intervenție chirurgicală dacă sunt grave.

Dacă vă confruntați cu simptome ale venelor varicoase, este o idee bună să vă consultați medicul pentru a determina cel mai eficient tratament.

Venicold Gel are proprietăți antiinflamatorii și regenerative și asigură vasoprotecție pentru venele varicoase. Acesta conține ingrediente naturale, cum ar fi esteri, extracte de plante și alte plante și extracte din plante și plante medicinale.

Utilizarea regulată a gelului îmbunătățește aspectul și pielea și reduce umflarea.

Venicold Gel – efecte. Funcționează cu adevărat?

Venicold Gel are o consistență asemănătoare unui gel. Se distinge prin combinația sa unică de ingredient activ, lipsa contraindicațiilor și efectele sale pozitive de lungă durată.

În primele șapte zile, umflarea și durerea la nivelul picioarelor sunt reduse. Circulația sângelui este crescută, se reduce umflarea și se previne congestia picioarelor.

Venicold Gel are un efect imediat după aplicare. După una până la două săptămâni de utilizare regulată, pot fi observate primele rezultate.

Apar două efecte:

 • Dispar umflăturile și durerile
 • Dispariția venelor de la suprafață și apariția venelor deasupra suprafeței pielii.
 • Întărirea pereților venelor
 • Pielea de la nivelul membrelor inferioare este îmbunătățită
 • Creșterea troficității țesuturilor

Venicold Gel – compoziție, dozaj, efecte secundare

Venicold Gel unguent poate fi utilizat de persoane de toate vârstele. Pe eticheta produsului sunt enumerate numai ingrediente naturale. Eficacitatea produsului depinde de amestecul de ingrediente active atent selecționate.

O listă completă a ingredientelor din Venicold Gel poate fi găsită pe site-ul oficial Venicold Gel.

Site-ul oficial al unguentului Venicold Gel include informații despre posibilele efecte secundare, precum și instrucțiuni de utilizare.

Recenzii despre Venicold Gel

Reacțiile specialiștilor de pe forumurile medicale și site-urile de sănătate sunt pozitive. Producătorul a efectuat o serie de studii clinice înainte de a lansa acest produs.

Am colectat informații despre produs din diverse surse, inclusiv de la testeri și utilizatori.

Recenzii pozitive pot fi găsite online. Mai mult de 80% dintre clienți raportează o ameliorare a umflăturilor picioarelor și a oboselii de seară.

Gelul oferă, de asemenea, ameliorarea durerii și îmbunătățește mobilitatea. Gelul Venicold este foarte recomandat de femeile cu probleme de varice. Acest produs nu este limitat de vârstă sau de prescripție medicală.

Este din ce în ce mai popular în rândul utilizatorilor. Venicold gel este foarte eficient, după cum confirmă mulți dintre utilizatorii săi. Remediul a schimbat viața multor oameni. Înainte de a încerca produsul, este important să ascultați experiențele altor persoane.

Iată câteva opinii pe care le-am găsit pe internet:

Nu am mai întâlnit până acum un produs care să-mi vindece problema varicelor atât de rapid și eficient. Gelul Venicold m-a scutit de grija unei intervenții chirurgicale sau a altor proceduri invazive. Acum am picioare sănătoase și ușoare.

 

Am dezvoltat primele mele vene varicoase la picioare la vârsta de 30 de ani. Gelul Venicold m-a ajutat. Venicold Gel a fost singurul produs care m-a ajutat. Îl folosesc de două luni și sunt încântată de rezultat.

 

Eu fac muncă fizică. Toți membrii familiei mele au vene varicoase la picioare. Medicii mei mi-au spus să ignor problema, deoarece varicele de la picioare sunt doar cosmetice. Venicold gel mi-a fost recomandat de sora mea. L-am încercat și a funcționat!

Prețul gelului Venicold – De unde se poate cumpăra

Venicold Gel poate fi comandat doar online de pe site-ul oficial Venicold Gel. Nu se vinde în papetării, farmacii online sau în farmacii. Este disponibil pe site-ul oficial al producătorului său.

Acesta este linkul către site-ul oficial al producătorului.

Venicold Gel

Cumpără acum Venicold Gel cu reducere de 50%!
Promoția este valabilă până la: 14.06.2024 23:59
Atenție! Din cauza epuizării stocurilor, promoția este valabilă pentru o perioadă limitată de timp.