Alpha Lingmind New pareri, forum, cum functioneaza, catena, comanda

Alpha Lingmind New pareri, forum, cum functioneaza, catena, comanda

September 26, 2022 0 By Dr Grigore Lungu-Sandu

O limbă străină este o limbă care nu este vorbită într-o anumită țară sau regiune, dobândită de obicei printr-un proces de învățare conștientă. Învățarea unei limbi străine face parte din programa școlară a sistemelor de învățământ din majoritatea țărilor lumii. În unele țări, engleza este o limbă străină obligatorie. În alte țări, există o mai mare libertate de alegere. În Europa, engleza este o limbă străină obligatorie în 13 țări, iar 90% dintre elevi o învață.

Cunoașterea limbilor străine este o abilitate foarte importantă în zilele noastre. Cel mai bine este să le achiziționați cât mai devreme posibil pentru a le putea folosi liber. Engleza este una dintre cele mai populare limbi din lume, așa că este ușor să comunicăm în această limbă. În plus, limba pe care mulți dintre noi am învățat-o la școală, cu mai mult sau mai puțin succes, este, de asemenea, o limbă căutată pe piața muncii. Astăzi, engleza este o limbă obligatorie pentru multe profesii. Dacă nu aveți o înțelegere de bază a limbii engleze, vă puteți ruina șansele de a obține un loc de muncă bun sau o promovare. Engleza nu este utilă doar la locul de muncă, ci și în viața personală. Vorbim, de exemplu, despre călătorii și contacte interpersonale. Este cu siguranță mai ușor să călătorești prin lume dacă poți comunica în limba engleză. Nu este întotdeauna ușor să vorbești engleza. Este posibil ca la școală să nu învățați modul corect de a vorbi limba. Pur și simplu înveți cuvinte noi și le uiți repede. Ca urmare, nu puteți formula o propoziție într-o limbă străină. Cu toate acestea, există metode pentru a învăța engleza rapid și eficient.

Vrei să înveți engleza în mod eficient? Faceți cunoștință cu Alpha Lingmind New – ideal pentru oricine dorește să învețe o limbă sau să își consolideze abilitățile. Aflați mai multe despre această metodă de predare în articolul nostru.

Alpha Lingmind New – Ce este? Cum funcționează? Este pentru toată lumea?

Un grup de cercetători americani a decis să studieze în detaliu așa-numita minte sincronă. Învățarea limbilor străine folosind această nouă metodă este destul de originală. În ciuda gramaticii complexe și a numărului mare de cuvinte, învățarea ar trebui să fie ușoară și distractivă, astfel încât oricine să poată asimila rapid cunoștințele. S-a descoperit că există o metodă de a învăța engleza în totalitate cu ajutorul creierului uman. Cercetătorii au creat metoda Alpha Lingmind New, prin care înveți 5 minute, 15 minute și 5 minute în fiecare zi. Până la sfârșitul săptămânii, puteți învăța limba engleză. Alpha Lingmind este un curs construit pe baza metodei inovatoare English Binaural System. Este un mod extrem de eficient de a învăța limba engleză pentru oricine, indiferent de nivelul său de limbă. De asemenea, este perfect pentru persoanele care nu au studiat niciodată limba engleză sau care doresc să-și îmbunătățească abilitățile. Alpha Lingmind New vă permite să echilibrați terenul de joc la locul de muncă. Acesta vă permite să vă îmbunătățiți competențele, indiferent de poziția, vârsta sau sexul dumneavoastră. Prin urmare, este o modalitate de învățare pentru toată lumea și nu există restricții de vârstă sau de sex. Cursul este format dintr-o carte Language Power Book și un set de 3 CD-uri. Fiecare curs individual conține 36 de lecții care acoperă diferite situații de viață, fiecare lecție durează 25 de minute și constă din 3 faze. Aceasta reprezintă 1 300 de propoziții și un total de 20 000 de cuvinte. Cursul are o durată de aproximativ 4 luni. Cum dobândești aceste cunoștințe? Să începem prin a explica ce sunt în general bătăile sincrone numite bătăi binaurale – Folosind tonuri de joasă frecvență și chiar muzică, puteți evoca multe stări diferite de conștiință. Puteți folosi această tehnică pentru a obține o stare de transă sau chiar o stare de visare conștientă. Acest fenomen le permite oamenilor să-și programeze creierul cu ajutorul sunetelor, deoarece activitatea creierului depinde de starea de conștiință și este exprimată în termeni de EEG. Undele cerebrale gamma (40 Hz și mai mari) sunt asociate cu o activitate mentală ridicată, concentrare, rezolvarea problemelor și o gamă largă de procese cognitive. Ascultând sunete de frecvență gamma, se poate programa creierul pentru stările dorite de activitate mentală. De exemplu, vă puteți pune într-o stare de învățare intensă sau de concentrare sporită. Lecția este împărțită în trei etape:

Faza 1 – La începutul cursului, profesorul îi conduce pe cursanți printr-un exercițiu de cinci minute în care aceștia ascultă sunetul unei bătăi de inimă amestecat cu muzică de relaxare. Ca urmare, oamenii sunt aduși într-o stare de relaxare și concentrare profundă. Fiecare CD conține o varietate de “bătăi binaurale”.

Faza 2 – Elementul principal al cursului este de a pune creierul într-o stare de memorare și învățare maximă prin recepționarea bătăilor binaurale la o anumită frecvență. Scopul lecției CD 1 este de a familiariza elevul cu limba străină și de a dezvolta abilitatea de a repeta cuvinte în limba engleză cu accent și pronunție corectă. În lecțiile următoare, ordinea în care se repetă dialogurile se va schimba pe măsură ce se dezvoltă abilitățile lingvistice ale elevului. În această parte a lecției, profesorul citește dialogurile sub formă de întrebări și răspunsuri și apoi elevul trebuie să le repete într-o anumită ordine:

Planșa 1 este o secvență repetată de două ori în ordine – Profesorul pune o întrebare. Elevul repetă întrebarea. Profesorul răspunde la întrebare. Elevul repetă răspunsul. Planșa doi este secvența – Profesorul pune întrebarea. Elevul repetă întrebarea cu voce tare de două ori. Profesorul dă răspunsul. Elevul repetă răspunsul cu voce tare de două ori. În această lecție, elevii vor exersa vorbirea într-o limbă străină, așa că vor repeta întrebările și răspunsurile de două ori.

Planșa 3 – în lecțiile de la 1 la 6, profesorul pune o întrebare și dă un răspuns, profesorul pune din nou aceeași întrebare, elevul dă un răspuns. În lecțiile 7-12, aceasta este urmată de o întrebare din partea lectorului și un răspuns din partea studentului, apoi studentul întreabă și lectorul răspunde. În faza finală a cursului, studenții sunt capabili să inițieze dialoguri pe cont propriu. Repetarea lecțiilor se schimbă așadar. După ce toate cele 36 de lecții au fost parcurse, elevii sunt capabili să vorbească liber în limba străină.

Faza 3 este etapa finală, având o durată de doar patru minute, iar scopul ei este de a schimba faza creierului – starea de învățare trece la faza de consolidare a cunoștințelor dobândite.

Alpha Lingmind New – Ce ne va învăța? Domeniul de aplicare și temele cursului

Ești interesat de ceea ce conține cursul complet Alpha Lingmind New? Materialele de învățare pe care le conține Alpha Lingmind New sunt subiecte utile atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru muncă, urgențe, vacanțe, călătorii sau hobby-uri. O listă detaliată a curriculumului poate fi găsită pe site-ul oficial al producătorului. Alpha Lingmind New include 3 CD-uri, fiecare CD conținând 12 lecții sub formă de înregistrări mp3. În plus, veți primi o carte în format A5, Language Power Book, cu exerciții în limba engleză. Acesta este împărțit în blocuri tematice care completează dialogurile și vă permit să vă consolidați cunoștințele. În plus, trei cursuri în limba engleză Binaural System în format pdf cu descrieri detaliate, instrucțiuni pentru curs și traduceri și scenarii ale dialogurilor de pe CD-urile audio. Pentru conținutul complet al cursului și informații suplimentare despre manualul Alpha Lingmind New, vizitați site-ul oficial al producătorului.

Alpha Lingmind New – comentarii

Alpha Lingmind New are o bună reputație și un feedback excelent din partea clienților mulțumiți. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece este o tehnică nouă care vă permite să învățați foarte repede. Datorită exercițiilor de încălzire, creierul este pregătit și dispus să lucreze din greu. Acesta asimilează mai bine cunoștințele, nu doar cuvinte individuale, ci și reguli gramaticale. Cunoștințele dobândite sunt consolidate, totul datorită sunetelor de fundal. Învățând cu Alpha Lingmind New, oricine își poate îmbunătăți abilitățile, permițându-i nu numai să-și atingă obiectivele profesionale, ci și pe cele legate de hobby-uri și interese multiple. Centrul independent de cercetare ECMP arată impactul competențelor lingvistice asupra veniturilor și a poziției pe piața muncii. ECMP a stabilit că o limbă cunoscută este un avantaj pentru multe companii în momentul recrutării. De obicei, acesta se află la un nivel minim intermediar. Următoarele sunt opinii despre efectele Alpha Lingmind New găsite pe internet:

Nu am auzit niciodată de o metodă de învățare a limbilor străine care să folosească bătăile binaurale. Feedback-ul de la persoane care au reușit să stăpânească engleza în câteva săptămâni m-a convins să cumpăr cursul Alpha Lingmind New. Câteva lecții scurte, de câte 25 de minute fiecare, au fost suficiente, deoarece creierul meu a absorbit practic toate cunoștințele. După curs, sunt capabil să comunic liber în limba engleză. Sunt foarte surprinsă că această metodă nu este folosită în școli.

 

Toată viața mea m-am chinuit să învăț limbi străine, nu puteam reține nici măcar cele mai simple cuvinte. Am încercat să mă forțez să le învăț la școală și am reușit cumva. Am crezut că coșmarul meu cu engleza s-a terminat. Din nefericire, s-a dovedit că pentru slujba mea era necesară cunoașterea limbii engleze. Am cheltuit o mulțime de bani pe meditații private și cursuri de engleză, dar nu am fost mulțumit de rezultate. Abia la cursul Alpha Lingmind New am reușit să învăț și să stăpânesc limba engleză suficient de bine pentru a face față cerințelor serviciului meu. Cred că merită cumpărat.

De unde puteți cumpăra cursul Alpha Lingmind New?

Dacă sunteți interesat să achiziționați un curs de limbi străine în cadrul metodologiei inovatoare bazate pe tobe sincronizate, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos. Veți fi redirecționat către site-ul oficial al distribuitorului, unde există promoții din când în când. Feriți-vă de alte pagini de vânzări, deoarece acestea pot conține înlocuitori ineficienți Alpha Lingmind New sau vă pot înșela de bani. Mai jos este un link către site-ul oficial al producătorului:


Producătorul a decis să ofere discount la prima vizualizare a paginii.
Îți reamintesc că promoția se termină astăzi: 22.07.2024 23:59
Reține că fiecare comandă este acoperită de garanția triplă a satisfacției. Cel mai bun mod de a dobândi Alpha Lingmind New aceasta este oficial magazin online de producător.